Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ντροπή σου Ηλυσιακέ!!!

Τέσσερις μόλις αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής περιόδου 2013-14 και η ομάδα της πόλης μας συνεχίζει τον υπέρ πάντων αγώνα, προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία αυτή αποφεύγοντας τον υποβιβασμό στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, όπου για τελευταία φορά συμμετείχε το 1960! Χτες Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Τάκη Μανδραφλή επικράτησαν με σκορ 1-0 στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" του υποβιβασμένου πλέον Περαμαϊκού, αλλά όλοι οι υπόλοιποι σύλλογοι που κυνηγούν τον ίδιο στόχο με το "Σίτι" νίκησαν επίσης, με αποτέλεσμα η κατάσταση στην "ουρά" του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου να παραμείνει αμετάβλητη και πάντα δύσκολη για τους Αιγαλιώτες.


Στη Ραφήνα όμως και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της τοπικής Θύελλας με τον Ηλυσιακό, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή του, σημειώθηκε σκάνδαλο τεράστιου μεγέθους. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γιάννης Τάμπραντζης υπέβαλλε την παραίτησή του πριν την έναρξη του αγώνα, στον οποίο οι γηπεδούχοι έκαμψαν με χαρακτηριστική άνεση την αντίσταση των "κιτρινόμαυρων" του Ζωγράφου με σκορ 3-1, αφού έως το 87ο λεπτό προηγούνταν με 3-0. Επιπλέον, ο βασικός τερματοφύλακας του Ηλυσιακού Σηφάκης αντικαταστάθηκε μόλις στο 10ο λεπτό (!) δίχως στο ρεπορτάζ του ματς να αναφέρεται τραυματισμός του.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τρανταχτές ενδείξεις ότι η ομάδα του Ηλυσιακού -για το δίκαιο (και) της οποίας ο γράφων αγωνίσθηκε ανδιδιοτελώς και προσωπικά στην προ5ετίας διαβόητη υπόθεση της "συγχώνευσης" ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!!!

Τέτοιες είδους κατάπτυστες ενέργειες μειώνουν την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας, αλλοιώνουν το χαρακτήρα των πρωταθλημάτων, συνιστούν δυσφήμιση του αθλήματος και προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

ΝΤΡΟΠΗ σου Ηλυσιακέ, απόδειξες ότι παραμένεις (τουλάχιστον στο ποδόσφαιρο) ένας πολύ "μικρός" σύλλογος!!!

Με την ευθύνη λόγων και έργων

Νίκος Δημ. Νικολαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: