Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τέλος ο Κούγιας από το Αιγάλεω!

"Στα κρύα του λουτρού" όπως λέμε στην καθομιλουμένη άφησε ο Αλέξης Κούγιας τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Αιγάλεω Α.Ο. με την αιφνίδια αποχώρησή του από την ηγεσία του Ομίλου, όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Τετάρτη 27 Αυγούστου, χωρίς η είδηση να διαψευστεί. Ο γνωστός ποινικολόγος που είχε αναλάβει πολύ πρόσφατα την ομάδα εν μέσω μεγάλων προσδοκιών (τουλάχιστον όσων από τους παράγοντές της τον πρόβαλαν στο φίλαθλο κόσμο σαν τη μόνη αξιόπιστη λύση) εμφανίσθηκε μάλιστα και μίλησε θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους.



Ωστόσο, παρά τις εξαγγελίες του τόσο στην πρώτη προπόνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και στον Αγιασμό για τη νέα χρονιά που έγινε πριν λίγο καιρό στο γήπεδο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ο κ. Κούγιας τελικά επικαλέστηκε φόρτο εργασίας και αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις επιστρέφοντας στην Πάτρα και την Παναχαϊκή, της οποίας το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών ουδέποτε εγκατέλειψε.

Είναι πάντως, απορίας άξιον με βάση τι είδους εχέγγυα προτάθηκε -και ουσιαστικά επιβλήθηκε αν θυμηθούμε τις "παρατυπίες" που σημειώθηκαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.- ο κ. Κούγιας στην ομάδα της πόλης μας, τη στιγμή που, από ότι φαίνεται, μοναδικός στόχος του ήταν η συγχώνευση με χρήση του Α.Φ.Μ. του Πατραϊκού και η προώθηση της νέας ομάδας που θα προέκυπτε έτσι στο πρωτάθλημα της Football League, στη θέση της Παναχαϊκής. Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι του Αιγάλεω απέρριψαν με την ψήφο τους αυτό το ενδεχόμενο προκρίνοντας τη συμμετοχή του συλλόγου στο τοπικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Αθηνών, με βάση τα αγωνιστικά και μόνο κριτήρια.

Αποτέλεσμα όλων αυτών των γεγονότων και εξελίξεων ήταν οι υπεύθυνοι του σωματείου να προλάβουν μόλις την τελευταία στιγμή την τακτοποίηση των χρηματικών οφειλών προς τις αρμόδιες ποδοσφαιρικές αρχές, ώστε το Αιγάλεω να κατορθώσει τελικά να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Α΄ Αθήνας 2014-15. Ο καταρτισμός των ομίλων και η κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος (όπως και των υπόλοιπων διοργανώσεων της Ε.Π.Σ.Α.) θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ., στο κεντρικό ξενοδοχείο "Τιτάνια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: