Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ (10 Αυγούστου): Νίκη στην Πάτρα

Στις 10 Αυγούστου του 2000 το Αιγάλεω έδωσε τον δεύτερο κατά σειρά αγώνα του για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, της περιόδου 2000-01.

Η ομάδα της πόλης μας μετείχε σε όμιλο 5 ομάδων και εκείνη την ημέρα αντιμετώπισε στο Εθνικό Στάδιο Πατρών τον τοπικό Πατραϊκό. Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, αλλά το "Σίτι", του οποίου οι ποδοσφαιριστές "ξύπνησαν" στην επανάληψη, απάντησε με δυο αλλεπάλληλα γκολ του Ανέστη Αγρίτη (φωτό), με ισάριθμα εύστοχα σουτ στο 67ο και στο 72ο λεπτό, παίρνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 2-1.


Ο Γιώργος Χατζάρας είχε χρησιμοποιήσει τους Ρίζο (46΄ Δημ. Κωνσταντόπουλο), Παπουτσή (46΄ Παναγιωτόπουλο), Κόγιογλου (46΄ Προβατά), Ντερτινή (46΄ Μελαμπιανάκη), Γκοβερίνο, Σκοπελίτη (64΄ Πιέτρη), Πέτρου (59΄ Φωτάκη), Σουρλή (46΄ Τζίμα), Αγρίτη, Μακρή και Μανουσάκη.

Το Αιγάλεω κατάφερε να φθάσει μέχρι τη φάση των "16", όταν και αποκλείστηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0 στη Ριζούπολη και 1-1 στον επαναληπτικό της Νίκαιας, όταν ισοφαρίσθηκε στα τελευταία λεπτά). Σημειωτέον ότι στην προκριματική φάση, είχε θριαμβεύσει και επί του Ολυμπιακού, με το εντυπωσιακό 3-0!

  • Υπενθυμίζουμε τέλος, ότι σε εκείνη τη σεζόν και μόνο για την αρχική φάση του θεσμού, επιτρέπονταν στο Κύπελλο περισσότερες των τριών αλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: