Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δεν ανησυχεί το Αιγάλεω, παρά την ήττα στο "Ζηρίνειο"

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε το Αιγάλεω στον 8ο όμιλο του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. Πάρα την ήττα της από την Κηφισιά στο "Ζηρίνειο", η ομάδα της πόλης μας παραμένει σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ατενίζει το δεύτερο γύρο της περιόδου με ελπίδες και αισιοδοξία.




Έπρεπε να φτάσει η αναμέτρηση με τη μοναδική ομάδα που απειλεί το "Σίτι" για την πρωτιά για να σπάσει (χτες) το σερί των συνεχών επιτυχίων του Αιγάλεω. Στην ήττα αυτή (2-1) συνεισέφερε όμως και ο διαιτητής της συνάντησης, αρνούμενος να καταλογίσει οφθαλμοφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Δουκάκη από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι, παρότι έμειναν για περισσότερη από μισή ώρα αγώνα με παίκτη λιγότερο, ανέτρεψαν τις προβλέψεις και πήραν τη νίκη, βοηθούμενοι ωστόσο από τα σφυρίγματα του "άρχοντα" του ματς κ. Ανούσου, που παραχώρησε υπέρ τους πολλά αμφισβητούμενα σφυρίγματα, ενώ δεν προστάτεψε ως όφειλε το νεαρό άσσο μας Στράτο Δουκάκη (φωτό από ONSPORTS.GR) , ο οποίος υπέφερε τα πάνδεινα από το αντιαθλητικό παιχνίδι των προσωπικών του φρουρών, έως ότου (αναγκαστικά και μοιραία...) αντικατασταθεί λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Αλγεινή, τέλος εντύπωση προκάλεσαν επεισόδια τα οποία έλαβαν χώρα μεταξύ αγνώστων και του προπονητή της Κηφισιάς (και πρώην του Αιγάλεω) Θωμά Γράφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: