Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Στην τελική ευθεία το Αιγάλεω!

Εννέα μόλις ημέρες απέμειναν για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. στη φετινή σεζόν 2013-14, την 68η στη διαχρονική ιστορία του συλλόγου. Συγκεκριμένα, η ομάδα της πόλης μας θα αναμετρηθεί εντός έδρας με το συγκρότημα της Τριγλίας Ραφήνας για την πρώτη αγωνιστική του νέου θεσμού του 'Κυπέλλου Γ΄Εθνικής', την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα μετά (στις 22 τρέχοντος) δίνει και τον πρώτο της αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Α.Ο. Περιστερίου εκτός έδρας.

Το συγκρότημα του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα πραγματοποίησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας του σε αθλητικό κέντρο του Νέου Μικρού Χωριού Ευρυτανίας κοντά στο Καρπενήσι, όπου και έδωσε σειρά φιλικών αγώνων. Οι αγώνες συνεχίσθηκαν μετά την επιστροφή της αποστολής στη βάση της στα τέλη Αυγούστου και το τελευταίο φιλικό θα δοθεί στο Κορωπί αύριο ή μεθαύριο.

Ο πρόεδρος του ομίλου Γιώργος Γιανναράκης έχει εκφράσει επανειλημμένως την αισιοδοξία του για την τύχη της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της νεότευκτης τρίτης ερασιτεχνικής κατηγορίας (τύπου Περιφερειακού), ενώ και ο φίλαθλος κόσμος αναμένει ότι το δημοφιλές "Σίτι" θα είναι εκ των διεκδικητών του ενός και μοναδικού 'εισιτηρίου' ανόδου προς τη Β΄Εθνική (Football League), μαζί φυσικά με την ΑΕΚ (η "Ένωση" κληρώθηκε να αγωνισθεί επίσης στον 6ο όμιλο), την Κηφισιά, τον Ηλυσιακό κ.α.

Το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ" εύχεται στην ομάδα της καρδιάς μας ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σύντομα να επιστρέψει μεταξύ των "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  • Χθες, κηδεύθηκε η παλιά δόξα του Αιγάλεω Α.Ο. Αντώνης Λιβανός ("Σαρρής"), ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 σε ηλικία 84 ετών. Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδεψε πλήθος κόσμου ενώ πολλά στεφάνια κατατέθηκαν στη σορό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκέπασε. Θα τον θυμόμαστε πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: