Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Ύστατη ώρα για τη σωτηρία της ομάδας μας!

(Γράφει ο Νίκος Δημ. Νικολαϊδης)

Η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας (φωτό), βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, εκεί όπου την οδήγησαν οι ανερμάτιστες επιλογές της παρούσας διοίκησης, που εξακολουθεί να ανέχεται επικεφαλής της τον κ. Γιώργο Γιανναράκη, ο οποίος εδώ και καιρό τελεί υπό καθεστώς αποχώρησης την οποία όμως δεν υλοποιεί. Ο σύλλογος οδεύει ταχύτατα προς την Α΄ κατηγορία Αθηνών, στην οποία τελευταία φορά αγωνίσθηκε το 1961!!!


Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στη γενικότερη αρρωστημένη κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα, με έναν ανύπαρκτο πρόεδρο που εκχώρησε τις ακαδημίες σε ιδιώτες προπονητές (κι ας είναι αιγαλιώτες) με στόχο να λαμβάνει ένα μηνιαίο μίσθωμα, που επέλεξε να συντάσει ιδιωτικά συμφωνητικά με ποδοσφαιριστές της αρεσκείας του που θεωρεί "δικούς" του, που δεν ασχολείται με κανένα άλλο αγωνιστικό τμήμα του σωματείου και που όμως πίεσε και πέτυχε προ τριετίας να του ανατεθεί από το ΔΣ η προεδρία όλου του ομίλου, όπως βέβαια είχε πράξει και ο προκάτοχός του κ. Γιώργος Τριδήμας.


Ερωτηματικά προκαλεί επίσης σε κάθε αγνό φίλο της ομάδας η ανεξήγητη αδράνεια των υπολοίπων μελών του ΔΣ να απομακρύνουν επιτέλους τον νυν πρόεδρο με έκπτωση από το αξίωμά του, καθώς δεν παρουσίαζεται στα συμβούλια και δεν ξεκαθαρίζει επιτέλους τις προθέσεις του.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες που διανύουμε και με την ευκαιρία που παρουσιάζεται από το αγωνιστικό 'ρεπό' του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας, το "ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ", μετά πλήρους λόγου γνώσεως προτείνει ΝΑ ΣΥΓΚΛΙΘΕΙ ΑΜΕΣΑ, μια ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων της ομάδας μας στην Πλατεία Εσταυρωμένου ή όπου αλλού θεωρηθεί κατάλληλος χώρος, για την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 8 μ.μ., όπου θα συζητηθούν προτάσεις, ιδέες και εισηγήσεις για τη μετατροπή του ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο. σε σύλλογο λαϊκής βάσης.

Το ΔΣ της ομάδας ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ του κ. Γιανναράκη από το αξίωμά του και στην προκήρυξη αρχαιρεσιών το ταχύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: