Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πέρασε με 5-2 το Αιγάλεω στην παράταση

Έχοντας λίγα μόνο προβλήματα κατά τη διάρκεια του κανονικού αγώνα, αλλά σαρωτικό στον επιπλέον χρόνο, το Αιγάλεω υπερίσχυσε τελικά στην παράταση των Τραχώνων Αλίμου, σήμερα στο γήπεδο της Αργυρούπολης και με συνολικό σκορ 5-2 προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αθηνών. Μάλιστα οι δυο αντίπαλοι θα διασταυρώσουν ξανά τα "πυρά" τους στο ίδιο γήπεδο, σε 10 ακριβώς μέρες, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Το Αιγάλεω προηγήθηκε νωρίς (13΄) με σουτ του Κώστα Παπουτσή (φωτό αρχείου), αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και πέτυχαν δυο τέρματα, στο 26ο λεπτό (το ημίχρονο έκλεισε 1-1) και στο 47΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ που αιφνιδίασε το Λύκουρη. Και πάλι ο Παπουτσής με πέναλτυ στο 57' ξαναέφερε το ματς στα ίσια (2-2), σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη του 90λεπτου.

Στο έβδομο λεπτό της παράτασης ο Στράτος Δουκάκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο "Σίτι" και στο 103΄ο Θωμάς Μακρής σημείωσε ένα ακόμη γκολ (2-4). Στον αντίποδα, οι Τράχωνες απώλεσαν πέναλτι με το Μαστραντώνη που έστειλε τη μπάλα άουτ. Ο θρίαμβος του Αιγάλεω ολοκληρώθηκε στο 118ο λεπτό πάλι απ' τον έξοχο Δουκάκη (τελικό σκορ 2-5).

(Ρεπορτάζ: Νεκτάριος Ζουριδάκης, Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια: