Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Γιανναράκης: "Δεν υπάρχει δήμαρχος στο Αιγάλεω!"

"Άστραψε και βρόντηξε" ο πρόεδρος του Αιγάλεω Α.Ο. Γιώργος Γιανναράκης (φωτό) στη χθεσινή γιορτή των παλαιμάχων της ομάδας, με αφορμή τον αγιασμό, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τις βραβεύσεις που ακολούθησαν.

"Επειδή σας ακούω να ευχαριστείτε ο ένας τον άλλον και αφού σας βρήκα εδώ όλους μαζεμένους, με συγχωρείτε αλλά θέλω να τα πω" άρχισε σε έντονο ύφος ο ισχυρός άνδρας του "Σίτι". Για να συνεχίσει: "Δήμαρχο ψηφίσατε στο Αιγάλεω, αλλά δήμαρχος δεν υπάρχει. Απευθύνομαι σε σας της Δημοτικής Αρχής που είστε σήμερα εδώ...Ακούω τους παλαιμάχους να ευχαριστούν το Δήμαρχο για την αίθουσα που τους παραχώρησε, αλλά την αίθουσα αυτή εγώ τη συντηρώ, όπως και το γήπεδο και όλα... Δεν έχουμε καμία aπολύτως βοήθεια από το δήμο και εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση σύντομα θα πάψει να υπάρχει αυτή η ομάδα... Απευθύνω έκκληση για βοήθεια, βοηθείστε διότι σας υπόσχομαι ότι σε δυο χρόνια από τώρα που μιλάμε, Αιγάλεω δεν θα υπάρχει... Εγώ έτυχε αυτή την εποχή να είμαι στη διοίκηση, αλλά σας λέω υπεύθυνα πως αν πάψει η μικρή βοήθεια που έχουμε από τους φιλάθλους με το εισιτήριο που πληρώνουν, τότε το Αιγάλεω θα σβήσει... Με συγχωρείτε που σας χαλάω τη γιορτή, αλλά έπρεπε να πω αυτά που αισθάνομαι..."

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο τέως ομοσπονδιακός τεχνικός Μίλτος Παπαποστόλου, ο εκλιπών ποδοσφαιριστής του συλλόγου Αλέκος Ντούγκας, ο πρώην προπονητής Σόφος Κουλίδης, ο δημοσιογράφος Γιώργος Ζουρίδης, ο παλιός παράγων του σωματείου Νίκος Μακρίδης, καθώς και δυο από τους πιστότερους οπαδούς της ομάδας. Τα βραβεία για τους δυο πρώτους, εν μέσω συγκίνησης, παρέλαβαν οι οικείοι τους.

Το "παρών" έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Συνδέσμου των βετεράνων "ΣΥ.ΒΕ.Π.Α.Π." με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Τάκη Κατσικογιάννη (Γιάννης Νταγκίνης, Ηλίας Συνοδινός, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, Τάκης Τσαλαμάγκας, Γιάννης Σάμιος, Παντελής Τζανουδάκης, Κώστας Λαλιώτης), ο πρώην δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μυστακόπουλος, ο επικεφαλής της "Ανάπλασης" Δημήτρης Μπίρμπας, ο εκπρόσωπος του δήμου Αιγάλεω Κωνσταντίνος Χατζηκώνστας, τα μέλη του Δ.Σ. του Αιγάλεω Α.Ο. Κωνσταντίνος Ζαχαρόπουλος και Τάσος Δενδρινός, ο Γενικός Γραμματέας της Ιεράπολης Ιωάννης Τζώρτζης, παλαιοί ποδοσφαιριστές (Νίκος Τσιαμπουρής, Σταύρος Μακρής, Θανάσης Αγγελής, Χαράλαμπος Σταυρόπουλος, Στέλιος Σεραφείδης, Φραγκίσκος Μαρτίνος, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Γιάννης Κατσικογιάννης, Σπύρος Λαγκαδίτης, Γιώργος Προβατάς, Τάσος Σιδέρης κ.α.), ο πρόεδρος της Ένωσης παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιά και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Πειραιά Νίκος Σιδηρόπουλος, ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Τάκης Βρανάς, o παλαιός παράγοντας Λάκης Αλεξίου, μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων της "Θύρας 12" με τον πρόεδρό τους Μαρίνο Πετράτο, ο προπονητής Χρήστος Καλογήρου κ.α.

Στην αίθουσα βρέθηκαν τόσο ο μέχρι τώρα προπονητής της ομάδας του Αιγάλεω Πάρης Βάλβης, όσο και ο νέος τεχνικός Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, συνοδευόμενος από τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Τσιαμπουρή. Το συντονισμό είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Αλεξόπουλος, ενώ συνεχώς προβαλλόταν βίντεο με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις πιο σημαντικές επιτυχίες της ομάδας, την ευθύνη του οποίου είχαν το μέλος της διοίκησης του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου Δημήτρης Μπέσης και ο φίλαθλος-αθλητικογράφος Νίκος Δημ. Νικολαΐδης.

Το πρόγραμμα της βραδιάς συμπληρώθηκε από τη χορωδία του Δήμου Αγίας Βαρβάρας που απήγγειλε όμορφα τραγούδια, ενώ στην αίθουσα βρισκόταν και ο δήμαρχος του γειτονικού δήμου Γιώργος Καπλάνης.

Την εκδήλωση κάλυψε φωτογραφικά ο Νικόλαος Ρούσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: