Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Μια ανάσα από τον τίτλο ο Διαγόρας!

Ένα μόλις βήμα πριν την εξασφάλιση του τίτλου στο 2ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας ΕΣΚΑ είναι ο Διαγόρας Δρυοπιδέων! Η ομάδα της πόλης μας νίκησε προχθές Πέμπτη, στο πλαίσιο της 23ης ημέρας του πρωταθλήματος, εντός έδρας τον Εθνικό και βαδίζει ολοταχώς για την πρωτιά. Στους τρεις εναπομείναντες αγώνες, ο αιγαλιώτικος σύλλογος χρειάζεται ακόμη ένα ροζ φύλλο αγώνα για να πανηγυρίσει τη μεγάλη επιτυχία του.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο Διαγόρας θα συμμετάσχει στην Α΄ ΕΣΚΑ, ενα κατόρθωμα που έχουν επαναλάβει στο παρελθόν πρώτα το Αιγάλεω, το οποίο έπαιξε εκεί για πρώτη φορά την περίοδο 1973-74 με προπονητή το Γιώργο Αμερικάνο και η Ολυμπιάδα '73, η οποία σημείωσε ανάλογο επίτευγμα το 1984-85, με τεχνικό τον αείμνηστο Θέμη Χολέβα.

Στο β΄όμιλο της Β κατηγορίας μετέχει επίσης ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω, που βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί την είσοδό του στα Play-Off.
Στον άλλο όμιλο (1ος) της κατηγορίας παίζει ένας ακόμη σύλλογος της πόλης μας, ο ΜΕΛΑΣ Αγίου Ελευθερίου, που όμως είναι ουραγός και πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Γ΄ Αθηνών.

Τα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων μας είχαν ως εξής:

Διαγόρας Δρυοπιδέων-Εθνικός 83-66.

Διαγόρας (Παύλος, Κεφαλίδης): Γ. Καζάς, Κ. Καζάς, Παπαβαΐτσης 4, Καβούρης 22 (4), Δελέγκος 2, Λαρετζάκης 5 (1), μακρής 22 (1), Κουμπούρας 8, Μαυροειδάκος 6, Περγαντής 2, Παπαϊωάννου 6, Ντόκος 6 (1).

Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού-Θεμιστοκλής 59-53.

Κουκάκι-ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθέριος 63-52.

Οι επόμενοι αγώνες (Πέμπτη 11 Απριλίου): ΜΕΛΑΣ-ΦΕΑ Ν.Φ.-Ν.Χ., Περισσός-Διαγόρας και Θεμιστοκλής-Βριλησσιακός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: