Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Νίκη-ανάσα !

Φωτό αρχείου
Τεράστιας βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας είναι η νίκη που πέτυχε χθες η ομάδα του Αιγάλεω Α.Ο., επί του σκληροτράχηλου Ερμή Ζωνιανών (1-0) στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", παρουσία αυτή τη φορά των ενθέρμων οπαδών της που την πανηγύρισαν δεόντως, σα να ήταν εκείνη που εξασφάλιζε κάποιον τίτλο !

Τα παιδιά του Γιώργου Σουρλή έκαναν το καθήκον τους, παρά τις πολλές αντιξοότητες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος της πόλης μας τον τελευταίο καιρό. Οι πιστοί φίλοι του σωματείου βρέθηκαν κοντά στους ποδοσφαιριστές αυτές τις δύσκολες για όλους στιγμές.

Πρωτοστατεί στις κινητοποιήσεις
του φίλαθλου κόσμου η "Θύρα 12"

Μέσα από το υστέρημά τους, βοήθησαν όσο μπορούν στην εθελοντική προσφορά χρημάτων, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε ο οργανωμένος Σύνδεσμος Φιλάθλων της "Θύρας 12", υποσχόμενοι ότι θα κάνουν το παν για να συντρέξουν τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της προκειμένου η τελευταία ναξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο φαίνεται να έχει περιέλθει.

Το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής διακόπτεται για μια εβδομάδα, καθώς μεσολαβούν αγώνες Κυπέλλου, θεσμό στον οποίο δεν συνεχίζει το "Σίτι" οπότε θα υπάρχει πολύτιμος χρόνος για αγωνιστική ανασυγκρότηση, συσπείρωση όλων των δυνάμεων και χάραξη μιας νέας, ελπιδοφόρας πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: