Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

"Φουσκωμένα" τα έξοδα στην εκκαθάριση Αιγάλεω-ΑΕΚ !!!

Σύμφωνα με φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (φωτό) η εκκαθάριση εισιτηρίων του αγώνα Αιγάλεω-Α.Ε.Κ., την οποία υπογράφουν αφενός ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αιγάλεω Α.Ο. κ. Βασίλειος Λαγογιάννης και αφετέρου οι αρμόδιοι υπάλληλοι της Ε.Π.Ο., εμφανίζει μια κραυγαλέως λανθασμένη καταχώρηση στον τομέα των "Εξόδων".

Συγκεκριμένα, το έξοδο υπ' αριθμόν 3 (Φ.Π.Α. 23%) ενώ θα έπρεπε να υπολογισθεί επί του εξόδου υπ' αριθμόν 2 ("ποσό χρήσης") το οποίο ανέρχεται στα 3.698,37 ευρώ, έχει εσφαλμένα υπολογισθεί επί του συνόλου των Εσόδων (24.655,80 ευρώ) !!! Αντί λοιπόν να προκύψει ένα έξοδο της τάξεως των 850, 52 ευρώ, βλέπουμε να αναγράφεται το ποσό των 5.670 ευρώ, δηλαδή να "φουσκώνονται" τα έξοδα με μια διαφορά της τάξεως των 4.820 ευρώ !!!

Τα ερωτήματα που προκύπτουν εδώ είναι αμείλικτα: Εάν το εμφανιζόμενο έγγραφο είναι γνήσιο, τότε η ομάδα μας κλήθηκε να καταβάλλει αναίτια ένα τόσο σημαντικό ποσό και μάλιστα με την επίσημη έγκριση της διοίκησής της ? Εάν πάλι, πρόκειται για λάθος που διέφυγε της προσοχής όλων των υπογράφοντων, τι θα γίνει με το διόλου ευκαταφρόνητο αυτό ποσό ? Θα επιστραφεί στα ταμεία του συλλόγου ή όχι ? Θα το καρπωθεί κάποιος επιτήδειος ? Η διοίκηση του Αιγάλεω Α.Ο. δεν οφείλει να θέσει άμεσα το ζήτημα αυτό υπόψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ?

Αναμένουμε απαντήσεις ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: