Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ζαχαρίας Λυκουρίνος: "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ"

Συνάντηση αναγνώρισης αγάπης και προσφοράς.


Ολόκληρη η «χρυσή» ιστορία του Αιγάλεω Α.Ο. και του ελληνικού ποδοσφαίρου δίνουν το ‘παρών’ από όλα τα μέρη της Ελλάδας στο κάλεσμα του τέως αρχηγού του Αιγάλεω Ζαχαρία Λυκουρίνου (φωτό), δείχνοντας την εκτίμηση, το σεβασμό και την αγάπη που τρέφουν στο πρόσωπό του. 

Στη συνάντηση που ο ίδιος προγραμμάτισε να πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. στην Αίθουσα Τύπου του γηπέδου Αιγάλεω «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης». Είναι μια συνάντηση αναγνώρισης, αγάπης και προσφοράς και σε αυτήν έχουν κληθεί τηλεφωνικώς να παρευρεθούν όλες οι μεγάλες μορφές του παρελθόντος, έχοντας έτσι τη δυνατότητα να θυμηθούν τα παλιά. 


Στην ομιλία του Ζαχαρία Λυκουρίνου θα ειπωθούν όλα αυτά τα συναισθήματα που νοιώθει και που τον υποχρέωσαν να διοργανώσει αυτή την τιμητική εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να υπάρξουν πολλές συγκινητικές στιγμές. Έχουν κληθεί παράγοντες, δημοσιογράφοι, δήμαρχοι, καλλιτέχνες φίλοι του Αιγάλεω και τα Μέσα Ενημέρωσης, για το μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ του Ζάχου. 

Από καρδίας ανταποκρίθηκαν και δήλωσαν ότι θα παρευρεθούν αντίπαλοι του Ζαχαρία Λυκουρίνου στα γήπεδα, στον ποδοσφαιρικό και μόνο στίβο, όπως οι Πομώνης, Μποτίνος, Συμιγδαλάς, Δέδες, Αναστόπουλος, Μαύρος, Δομάζος, Αντωνιάδης, Παπαϊωάννου κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: