Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Στο "Σωτήρης Αγγελόπουλος" με Τράχωνες το "Σίτι"

Στο γήπεδο Παλαιού Φαλήρου "Σωτήρης Αγγελόπουλος" θα αγωνισθεί την Κυριακή το Αιγάλεω, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δ΄ Εθνικής, με αντίπαλο τους Τράχωνες Αλίμου. Η έδρα των Τραχώνων αποκλείσθηκε για αγώνες λόγω της κακής κατάστασης του αγωνιστικού της χώρου, γιαυτό και οι δυο ομάδες έπαιξαν την περασμένη Τετάρτη στην Αργυρούπολη (με γηπεδούχους τους Τράχωνες), όπου το Αιγάλεω θριάμβευσε 5-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Παραθέτουμε αναλυτικά στοιχεία του γηπέδου "Σ. Αγγελόπουλος", όπως εμφανίζονται στην ιστοσελίδα http://www.erasitexniko-podosfairo.gr

"Διαθέτει κερκίδα 993 καθισμάτων.

Πάρκινγκ πίσω από την κερκίδα μεταξύ γηπέδου και Village Cinemas.

Κυλικείο από την πλευρά των αποδυτηρίων.

Είναι γνωστό και ως Γήπεδο ΚΕΑ λόγω των παλαιών εγκαταστάσεων της Πολεμικής Αεροπορίας στον ίδιο χώρο, ενώ πλέον έχει πάρει την ονομασία "Σωτήρης Αγγελόπουλος" προς τιμήν του παλιού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, του γνωστού και ως ο "Λέων του Ξυλοκάστρου"!"


Φωτό:www.palaimaxoipanathinaikou.gr
Ποιoς ήταν ο Σωτήρης Αγγελόπουλος (Πηγή: http://palaimaxoipao1908.blogspot.gr/)

"Σκληροτράχηλος κλασσικός μπακ ή πολλές φορές σέντερ μπακ με δυναμικές επιθετικές επεμβάσεις και γκολ. Γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο το 1936 και έπαιζε στο διάστημα 1955 – 64. Στην Εθνική Ομάδα κλήθηκε 10 φορές (1957 – 59), με πρώτο του αγώνα τη συνάντηση Ελλάς – Β’ Ισπανίας 2 – 0 το 1957 στην Αθήνα και ακολούθως την αναμέτρηση Ελλάς – Β’  Γαλλίας 2 – 1 το 1958 επίσης στην Αθήνα. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και σε 5 χρόνια (1955 – 59) είχε 67 συμμετοχές και 11 γκολ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: