Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ε, όχι ! Δεν είναι ΑΙΓΑΛΕΩ αυτό !!!

Αποκαρδιωτικό το Αιγάλεω (φωτό αρχείου), ηττήθηκε χθες υπό κατακλυσμιαία βροχή με σκορ 2-0 στο στάδιο Βάρης, υποκύπτωνας στον τοπικό Αστέρα, μια ομάδα που δεν είχε αντιμετωπίσει ποτέ στην ιστορία του. Και βέβαια όλα τα εύσημα αξίζουν στους γηπεδούχους, οι οποίοι, παρά την κόπωσή τους (αγωνίσθηκαν και μεσοβδόμαδα σε εξ΄αναβολής παιχνίδι) κυριάρχησαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, φτάνοντας σε μια δίκαια επικράτηση.

Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας μας, που και χθές, παρά τη θεομηνία, ακολούθησαν κατά εκατοντάδες την αποστολή  (με δυο πούλμαν και αρκετές δεκάδες Ι.Χ.) σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, για να γευτούν τελικά το πικρό ποτήρι της απογοήτευσης. Η εικόνα της ομάδας ήταν απερίγραπτη, αφού καμία από τις τρεις γραμμές λειτούργησε στοιχειωδώς σωστά.



Στην πολύ κακή εμφάνιση ήρθε να προστεθεί και η κακή διαιτησία, με αποκορύφωμα το φάουλ σε (ακούσιο χέρι) που υποδείχθηκε και από το οποίο προήλθε το δεύτερο τέρμα του Αστέρα. Αισθητή ήταν η απουσία του στόπερ Παναγιώτη Στριμμένου (βρέθηκε στην εξέδρα) ενώ μόνο κατά διαστήματα επέπλευσαν οι Μαυρομάτης, Τουρνάς, Παπουτσής. Ο Κουρεπίνης γενικά ήτανσταθερός και δε φέρει ευθύνη για τα γκολ. Ιδιαίτερα "αναιμική" παρουσιάσθηκε η επιθετική γραμμή παρά τη συνύπαρξη, στο τελευταίο ημίωρο των Μιχαήλ, Παπαναστασίου. Αμυντικός χαφ δεν υπήρξε για να περιορίσει τη δραστηριότητα των αντιπάλων στο χώρο του κέντρου, με αποτέλεσμα η ομάδα να εμφανίζεται 'κομμένη' στα δυο.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης θα πρέπει το συντομότερο να 'σουλουπώσει' την ομάδα, ενώ ο πρόεδρος Γιώργος Γιανναράκης μας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την απογοήτευσή του για το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και για τα επεισόδια του αγώνα στην Τριγλία που επέφεραν βαρειά χρηματική ποινή και αποκλεισμό της έδρας μας για μια αγωνιστική. Ήδη κατατέθηκε, όπως μας είπε, έφεση (κόστισε 800 ευρώ συνολικά, για τις τέσσερις ποινές, πρόστιμο 750 ευρώ, 1 αγωνιστική, πρόστιμο 500 ευρώ στον φ/θ Μανωλίκα και απαγόρευση εισόδου 2 μηνών για τον τελευταίο) η οποία εκδικάζεται την Τετάρτη, με την ελπίδα να αρθεί ο αποκλεισμός του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης".

Ο πρόεδρος του "Σίτι" μας ανέφερε, τέλος, ότι η περσινή ποινή σε βάρος της ΑΕΚ για την διακοπή του αγώνα της με τον Πανθρακικό, που έχει τιμωρηθεί η "Ένωση" με αφαίρεση 2 βαθμών, δεν έχει ακόμη επικυρωθεί, κάτι για το οποίο θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα τα αρμόδια όργανα.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

αναξιοπιστο μπλοκ ψαξτε λιγο καλιτερα για τιν εφεση μαθαμε οτι εκδικαστικε.

αΝώΔυΝος είπε...

Ότι γράφουμε στο συγκεκριμένο θέμα, προέρχεται από λεγόμενα του ίδιου του προέδρου προς εμάς. Ευχαριστούμε για το σχόλιό σου.