Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Γιώργος Αθανασιάδης: Ο "μικρός" γύρισε στο Αιγάλεω !

Στην ομάδα από την οποία, ουσιαστικά, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο πριν από 32 ολόκληρα χρόνια, επέστρεψε, σαν προπονητής πλέον, εδώ και λίγο καιρό ο παλαιός διεθνής άσσος του 'Σίτι" Γιώργος Αθανασιάδης (φωτό).

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω, ο οποίος, πέρα από την μακρόχρονη και αξιολογότατη αγωνιστική του σταδιοδρομία, διακρίνεται εδώ και μια 15ετία ως προπονητής (ξεκίνησε με διπλό ρόλο, παίκτη-τεχνικού στα Γλυκά Νερά, προς τα τέλη της δεκαετίας του '90) έχει επιφορτισθεί με το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα του στο δρόμο των επιτυχιών.




Επισημαίνουμε ότι ο Αθανασιάδης είναι ο 73ος κατά σειρά διαφορετικός προπονητής στην ιστορία που αναλαμβάνει, έστω για μια μόνο αγωνιστική ημέρα, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αιγάλεω Α.Ο. Και είναι ο 18ος κατά σειρά πρώην παίκτης του συλλόγου, ο οποίος επωμίζεται αυτό το ρόλο.

Έχουν προηγηθεί, κατά καιρούς, οι Νίκος Μπαϊρακτάρης, Τάκης Μαρκόπουλος, Σταύρος Μακρής, Ζαχαρίας Λυκουρίνος, Λάκης Μαραμενίδης, Μπάμπης Σταυρόπουλος,  Τάκης Τσαλαμάγκας, Σούλης Παππάς, Νίκος Τσιαμπουρής, Σόφος Κουλίδης, Βαγγέλης Παραπραστανίτης, Τάκης Μανδραφλής, Τέλης Πιστόλης, Στέλιος Πούλος, Μάκης Σωτηριάδης, Μάρκος Μαυρομάτης, Πάρης Βάλβης.

Το ΑΘΛΟΜΕΤΡΟ εύχεται στον πάλαι ποτέ "μικρό" του "Σίτι" μας, αλλά και στην ομάδα γενικότερα, καλή επιτυχία στη διοργάνωση της ερασιτεχνικής Γ΄ Εθνικής (6ος όμιλος) όπου μετέχει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: