Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γιατί κ. Αθανασιάδη;

Ο φίλαθλος κόσμος του Αιγάλεω πληροφορήθηκε αιφνίδια, μέσα από μια ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας, ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας κ. Γιώργος Αθανασιάδης υπέβαλλε την παραίτησή του «για προσωπικούς λόγους». 

Πιστεύουμε ότι ο παλαιός παίκτης της ομάδας μας και σπουδαίος ποδοσφαιριστής τόσων συλλόγων της Α΄ Εθνικής όφειλε να γνωστοποιήσει τους πραγματικούς λόγους της απόφασής του.


Κάτι περισσότερο από ένα μήνα βρισκόταν στον «πάγκο» του «Σίτι», έχοντας αντικαταστήσει τον προηγούμενο προπονητή Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, κι όμως δηλώνει αδυναμία να συνεχίσει. Αν οι προσωπικοί λόγοι που επικαλέσθηκε έχουν να κάνουν με κάποιο σοβαρό ζήτημα υγείας δικό του ή συγγενικού του προσώπου, ασφαλώς το ποδόσφαιρο και περνάει σε δεύτερη μοίρα.


Ωστόσο, τα ερωτηματικά παραμένουν και σαν πρώην αθλητής που είναι, πιστεύουμε ότι αντιλαμβάνεται τις επιπτώσεις στην ψυχολογία των παικτών του, από δεύτερη αλλαγή προπονητή μέσα σε ελάχιστο διάστημα. Νομίζουμε ότι οι φίλαθλοι του Αιγάλεω, δικαιούνταν μια πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση, από μέρος του. Πόσω μάλλον όταν οι τελευταίοι του είχαν δείξει (και στο παρελθόν και πρόσφατα) τη μεγάλη εκτίμηση που έτρεφαν για το πρόσωπό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: