Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Νέα "φιλική" ισοπαλία για το Αιγάλεω στο Κορωπί (2-2)

Μετά το 0-0 του προηγούμενου Σαββάτου με τον Πανερθυραϊκό στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" και το άδοξο τέλος του δήθεν "φιλικού" αγώνα στο Βύρωνα (όπου σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια σε βάρος οπαδών του Αιγάλεω), η ομάδα της πόλης μας έδωσε χθες και νέο ματς προετοιμασίας, στο Κορωπί, με αντίπαλο το τοπικό συγκρότημα, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Τα γκολ πέτυχαν ο Στράτος Δουκάκης και ο Κώστας Παπουτσής, που ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση ποδοσφαιριστές μας.

Στην εξέδρα βρέθηκε ο παλαίμαχος άσσος του "Σίτι" κ. Παντελής Τσάπος (φωτό), ο οποίος και μας μετέφερε ευγενικά τις εντυπώσεις του:

" Ο τερματοφύλακας που είδα να χρησιμοποιείται (σ.σ. ο κ. Τσάπος αποχώρησε στην αρχή του β΄ημιχρόνου) ήταν καλός, σταθερός. Η ομάδα διαθέτει καλό σέντερ φορ (σ.σ. εννοεί τον νεοαποκτηθέντα Χανιώτη), κινητικό, αλλά εκνευρίζεται εύκολα και θέλει προσοχή. Ο μικρός στα χαφ (σ.σ. Δουκάκης) είναι πολύ τεχνίτης, έξυπνος και γρήγορος, του λείπουν μόνο τα σωματικά προσόντα, έλλειψη την οποία καλύπτει με τις άλλες αρετές του. Τον παρατήρησα να παίρνει πολύ σωστές θέσεις και να μοιράζει όμορφα τη μπάλα στους επιθετικούς. Η άμυνά μας μου φάνηκε καλή, με ψηλά και σκληρά παιδιά, που όπως λέμε δεν "κολώνουν". Στο κέντρο μπερδεύονται λιγάκι οι παίκτες που είδα, με εξαίρεση τον βετεράνο (σ.σ. Παπουτσής), ο οποίος κινείται πάρα πολύ έξυπνα, δίνει λύσεις και δεν υποπίπτει σε κανένα σφάλμα. Γενικά, οι παίκτες μας χρειάζονται περισσότερη αυτοπεποίθηση, να μην πανικοβάλλονται όταν έχουν τη μπάλα στην κατοχή τους και να αντιδρούν πιο ψύχραιμα. Αυτά τα στοιχεία όμως, πιστεύω ότι μπορούν να βελτιωθούν"

Δεν υπάρχουν σχόλια: